İstanbul'da yarın bu yollar kapalı

İstanbul'da yarın bu yollar kapalı

GÜNDEM Haberleri

Zeytinburnu'nda 16 Haziran Pazar günü yapılacak olan AK Parti mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yarın yapılacak Ak Parti mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Alternatif yolların da gösterildiği İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: "16 Haziran 2013 Pazar günü Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak olan açık yer toplantısı nedeniyle aynı gün saat 08:30'dan itibaren açık yer toplantısı sona erinceye kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıya çıkartılmıştır.


TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR
Onuncuyıl Caddesi (Sahil kuzey güney girişleri ve Belgratkapı arası), · Zeytinburnu Varyantdan Zeytinburnu'na giriş, · Taşhanlar Varyantdan Zeytinburnu Abay Caddesi girişleri,· Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abay Caddesi ve Zakir Başı Sokak, · Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü,· Balıklı Rum Hastanesi önü,· Kazlıçeşme Pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi) trafiğe kapatılacaktır.


ALTERNATİF GÜZERGAHLAR·
Emine Erkul Caddesi ve Emine Erkul Caddesinden E-5'e katılım,· Yenikapı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesine ve Millet Caddesine katılım,· Topkapı'dan E-5 Güney-Kuzey Katılım Kamuoyunun bilgisine sunulur.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...