Ak Parti'den yabancılara özel davetiye

Ak Parti'den yabancılara özel davetiye

Politika Haberleri

Ak Parti'nin Milli İradeye Saygı Mitingleri için yabancılara özel davetiye hazırlandı

AK Parti'nin Ankara'da bugün gerçekleşecek olan "Milli İradeye Saygı Mitingi" için hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren mitingin yapılacağı Sincan Pazar yerini doldurmaya başladı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara hitap edeceği platform kurulurken, platfomun arka fonunda "Büyük Oyunu Bozmaya Hadi Tarih Yazmaya" sloganı yer aldı.
Alanın hakim noktasına büyük bir Türk bayragı, Atatürk ile Başbakan Erdoğan'ın posterleri yan yana asılırken, mitingi alanı da yoğun şeklide AK Parti bayraklarıyla süslendi.
Alana bakan binalara asılan "Bırak Tencereyi Tavayı Gel Gör Ankara'daki Havayı", "The World İs Wathcing The Realities Now"," İnönü'yü Park Yapalım Adını Çarşı Koyalım", "Son Sözü Çapulcular değil Aziz Milletimiz Söyler", "Kur'an, Bayrak ve Vatan, İşte Adam Gibi Adam" ve "Oy'un Büyük Türkiyem" afişleri dikkati çekti.
Yerli ve yabancı basının büyük ilgili gösterdiği mitingde yaklaşık 200 gazeteci görev alıyor.
Bu arada Ankara Emniyet Müdürlüğünün Sincan genelinde geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. Alanda eğitimli köpekler eşliğinde bomba araması yapılırken, mitinge gelenlerin alana gireceği 3 yerde arama noktaları kuruldu. nbsp;


YABANCILARA ÖZEL DAVETİYE
AK Parti İstanbul Tanıtım Medya Birim Başkanlığı Twitter hesabından yabancı basın mensupları ve diğer katılımcılar için İngilizce davetiye yayınladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...