Sincan'da MHP bayrakları açıldı

/ Kaynak: CHA
Sincan'da MHP bayrakları açıldı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

'Milli İradeye Saygı' mitingi için Ankara'nın Sincan ilçesine giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunu MHP'li gençler karşıladı.

'Milli İradeye Saygı' mitingi için Ankara'nın Sincan ilçesine giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunu MHP'li gençler karşıladı. 'Dik dur eğilme ülkücüler seninle' sloganları atan grup Başbakan'ı bozkurt işaretleri ile selamladı. nbsp;Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. konvoyunu durdurarak MHP gençleri selamladı. Gençlere teşekkür eden Başbakan Erdoğan daha sonra konvoyu ile mitingi alanına doğru hareket etti. Başbakan'ı bozkurt işarete yaparak uğurlayan MHP'li gençlerin elinde 5'er metre uzunluğunda 3 hilal bayrakları vardı. Ayrıca gençlerin ellerinde 'Dik dur eğilme ülkücüler seninle', 'Sen yanmazsan ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa', 'Bize Allah'tan korkmayı öğrettiler kuldan değil. Tehditlere boyun eğmedin asla eğme Etimesgutlu bozkurtlar' yazılı dövizler vardı. nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...