Kadlec: Tek kelimeyle çok mutluyum

/ Kaynak: CHA
Kadlec: Tek kelimeyle çok mutluyum

SPOR Haberleri  / CHA

Kadlec, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, sarı lacivertli forma altında önemli başarılar kazanmak istediğini dile getirdi.

Fenerbahçe'nin Çek yıldızı Michal Kadlec, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, sarı lacivertli forma altında önemli başarılar kazanmak istediğini dile getirdi. nbsp;Fenerbahçe'nin, Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımından 3 yıllığına anlaşma sağladığı Çek futbol Michal Kadlec, imza törenini ardından Fenerbahçe televizyonu canlı yayınında hem transfer sürecini, hem Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarısını hem de önceliğinin neden Fenerbahçe olduğunu anlattı. nbsp;Sözlerine ilk olarak isminin telaffuzu ile ilgili yöneltilen soruyu açıklayarak başlayan Çek yıldız, "Genelde Kadlek olarak söylüyorlar ama doğrusu Kadlec." dedi. nbsp;Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Michal Kadlec, Fenerbahçe formasının kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Harika duygular. Forma da çok güzel. 24 numarayı seçtim. Leverkusen'de de bu numarayı giyiyordum. Burada da takım arkadaşlarımdan bu numarayı giyen olmadığını öğrendim ve tercih ettim. Çok büyük bir kulüpteyim. Buraya gelmeden önce arkadaşlarımla konuştum. Bana teklif geldiğinde duyunca arkadaşlarım 'hemen git' dediler. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Ömer Toprak ile de konuşmuştum ve o da bana 'git' dedi. Büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım." dedi.
Kariyerine ilişkin de konuşan Kadlec, "Ben sol bek yani defansın solunda oynayan bir oyuncuyum. Zaman zaman da stoper olarak da görev yapıyorum. Ancak daha çok sol bek olarak kendimi tanımlayabilirim. Burada elimden geldiğince mücadele edeceğim. Futbolcu olmamda babamın katkısı çok önemlidir. Hiçbir zaman 'futbolcu olacaksın' diye baskı yapmadı, kendi kararımı vermemi sağladı. Buraya gelmeden önce bütün ailemle konuştum. Herkes bana destek oldu. Herkese teşekkür ederim." diye konuştu.
"TÜRKİYE LİGİ'Nİ YAKINDAN TAKİP ETTİM"
Türkiye Ligi'ni bu süreçte yakından takip ettiğini de dile getiren başarılı oyuncu, "Türkiye Ligi'ni mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım. Fenerbahçe'nin özellikle de Viktortia Plzen maçını izledim. Fenerbahçe, Avrupa'da da çok iyi işler yaptı. Yarı finalde elense de büyük bir başarı elde etti. Takım olarak da oynamayı seven bir kulüpteyim. Nasıl bir camiaya geldiğimin farkındayım ve başarılı olmak için de elimden geldiğince mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'deki hedeflerinden de bahseden Michal Kadlec, "Takımımız geçtiğimiz sezon Ligi ikinci sırada tamamladı. Ancak bu yılki hedefimiz şampiyon olmak. Bununla beraber Avrupa'da da başarılı olmak istiyorum. Başarı kazanmak için en iyi şekilde mücadele edeceğim." açıklamasında bulundu.
Dövmelerinden de bahseden Kadlec, "Dövmelerimin hepsinin birer anlamı var. Kimisi giydiğim forma numaraları. Yani bende hatıraları var. Ayrıca ailemle ilgili, görüşlerimle ilgili çeşitli mesajlar var. Benim için önemliler. Bu nedenle seviyorum dövmeleri." dedi.
Futbol dışındaki ilgi alanlarını da anlatan Çek oyuncu, "Müzik konusunda da her tür müziği dinlerim. Kulağıma hoş gelen müzikler önemlidir. Futbol dışında ise bir çok spor dalıyla ilgiliyim. Tenis, golf gibi sporlarla uğraşmaktan keyif aldığımı söyleyebilirim." diye konuştu.
"HEM TARAFTAR HEM DE STADYUM HARİKA"
Son olarak Fenerbahçe'de elinden gelenin en iyisini yapacağını söz vererek yineleyen Çek futbolcu Michal Kadlec, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun atmosferi için de şunları söyledi:
"Fenerbahçe taraftarını biliyorum. Aynı şekilde stadyumu da. Zaten stadyumun atmosferi taraftarın enerjisinden olsa gerek. Hem stadyum, hem de taraftar için harikalar diyebilirim."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...