Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail'den İran seçimlerine ilk yorum

İsrail'den İran seçimlerine ilk yorum

DÜNYA Haberleri

İran seçimlerinden sonra yapacağı açıklama merakla beklenen İsrail'den seçime yönelik ilk yorum İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Yigal Palmor'dan geldi.Palmor, "Seçimlerden sonra İran'da değişen birşey olmayacak. İran hemnükleer hem de terör alanındaki faaliyetlerine devam edecektir" dedi.Palmor, yaptığı yazılı açıklamada, "İran'da Ayetullah Hamaney'inişaret ettiği aday Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Aşırı görüşleridesteklemeyen adaylar seçimden diskalifiye edilerek uzaklaştırılmışlardır. İrannükleer programı şu ana kadar Cumhurbaşkanı değil, Hamaney tarafındanbelirlenmiştir" diye konuştu.Palmor, İran'ın nükleer programını durdurmak için uluslararasıtoplumun taleplerine uyması ve teröre hizmet etmeyi bırakması gerektiğini ifadeetti.

İran seçimlerinden sonra yapacağı açıklama merakla beklenen İsrail'den seçime yönelik ilk yorum İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Yigal Palmor'dan geldi. nbsp;Palmor, "Seçimlerden sonra İran'da değişen birşey olmayacak. İran hem nbsp;nükleer hem de terör alanındaki faaliyetlerine devam edecektir" dedi. nbsp;Palmor, yaptığı yazılı açıklamada, "İran'da Ayetullah Hamaney'in nbsp;işaret ettiği aday Cumhurbaşkanı olarak seçilmiştir. Aşırı görüşleri nbsp;desteklemeyen adaylar seçimden diskalifiye edilerek uzaklaştırılmışlardır. İran nbsp;nükleer programı şu ana kadar Cumhurbaşkanı değil, Hamaney tarafından nbsp;belirlenmiştir" diye konuştu. nbsp;Palmor, İran'ın nükleer programını durdurmak için uluslararası nbsp;toplumun taleplerine uyması ve teröre hizmet etmeyi bırakması gerektiğini ifade nbsp;etti.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...