Boğaziçi Köprüsü'nde binlerce kişi yürüyor

Boğaziçi Köprüsü'nde binlerce kişi yürüyor

GÜNDEM Haberleri

Sosyal Medya üzerinden yapılan duyurularla toplanan göstericiler E5 üzerinden Boğaziçi Köprüsü'ne yürüdü. Boğaz Köprüsü'ne ulaşan kalabalık gruplar geçiyor

Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'na polis müdahalesinin ardından Kadıköy'de izinsiz gösteriler var. Sosyal Medya üzerinden yapılan duyurularla toplanan göstericiler E5 üzerinden Boğaziçi Köprüsü'ne yürümek istiyor. Polisin yürüyüşe izin vermediği gösterilerde zaman zaman polis göstericilere gaz bombası ile müdahale ediyor. Polis koridorunu yaran binlerce kişi Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmeye başladı. Köprünün her iki yakasında yoğun güvenlik önlemi var.
Bu arada Polisin müdahalesi ile Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndaki göstericiler Halasgargarzi ile Gümüşsuyu Caddesi, Harbiye ve Divan Otel'i istikametlerinde ara sokaklara dağıldı. Sokak aralarında toplanarak zaman zaman polise taşlarla saldıran gruplar yine müdahale ile birlikte etkisiz hale getirildi. Öte yandan; polis müdahalesi sırasında bazı göstericilerin yaralandığı gözlendi. Yaralılar Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...