SON DAKİKA, TOMA'ların altına yabancılar yattı

SON DAKİKA, TOMA'ların altına yabancılar yattı

GÜNDEM Haberleri

Taksim Gezi Parkı gösterileri Beyoğlu'nda sürüyor. İstiklal Caddesi'ndeki göstericiler arasındaki yabancı uyruklu şahıslar dikkat çekti.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde göstericilere polis tazyikli su ile müdahale etti. Bazı göstericilerin kendilerini Toplumsal Müdahale Aracı'nın (TOMA) altına attığı görüldü. İstiklal Caddesi'ndeki göstericiler arasındaki yabancı uyruklu şahıslar dikkat çekti.
Taksim'de polis müdahalesi sonrası İstiklal Caddesi'nde toplanan göstericiler, Türk bayrakları ile eylem yaptı. Polis, dağılmamakta direnen göstericilere tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Bazı göstericilerin tazyikli suya direnmeye çalıştığı görüldü. TOMA'nın ilerlemesi üzerine göstericiler de direnmeye başladı. Bir grup gösterici bu sırada TOMA'nın önüne geçmek istedi. Aracın ilerlemesini durduramayan göstericiler çareyi TOMA'nın altına yatmakta buldu. TOMA önünde yatan eylemcilere polis müdahale etti. Öte yandan İstiklal Caddesi'ndeki gösterilere yabancı uyruklu şahısların da katıldığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...