Beşiktaş sandık başında

Beşiktaş sandık başında

SPOR Haberleri

Beşiktaş camiası yeni başkanını bugün seçecek. Günlerdir 'vizyon ve misyon" tartışmaları yapan Fikret Orman ve Serdal Adalı, sandıkta ter dökecek.

Beşiktaş kongre üyeleri bugün sandık başına gidecek. Siyah-beyazlılar bugün yapılacak olağan seçimli genel kurul toplantısıyla birlikte yeni başkanını seçecek. Günlerdir demeç savaşlarıyla birbirlerine yüklenen mevcut başkan Fikret Orman ile eski yönetici Serdal Adalı, bu defa kongrede ter dökecek. Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın seçimle birlikte yeni bir döneme gireceğini söylerken, "Tek istediğim, Beşiktaş'ın içinde kırgınlığa yol açacak, kulübümüzü dışarıya yanlış tanıtacak tutum ve davranışlardan kaçınmamızdır. Hep beraber güzelce, Beşiktaş'a yakışır bir şekilde seçim geçirmemizin ana görevimiz olduğunu belirtiyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
"GELECEĞİMİZİ SEÇECEĞİZ"
Başkan adayı Serdal Adalı ise seçim sürecinden bu yana hep aynı mesajları verdiğini söylerken; "Siyah-beyaz renklere gönül verenler sadece başkanını değil, Beşiktaş'ın geleceğini seçecek. Her şeyimiz olan kulübümüzün ekonomik gücü, tesisleşmesi, değerleri ve en önemlisi tarihi başarılarına imza atmak için karar vereceğiz" dedi. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de Adalı'nın, "Geçen seçim öncesi annemi arayıp aday olmamam için tehdit ettiler" sözlerine, "Bizim tarafımızdan yapılmış gibi söylendi. Bu seçim öncesi ağır bir ithamdır. Serdal Adalı'nın annesine telefon açanların kim olduğunu açıklaması gerekir" dedi.
OY PUSULASI AÇIK MAVİ
ORMAN'IN LİSTESİ
Asil üyeler: Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Yalçın Kaya Yılmaz, Melih Sami Esen, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Faik Akdil, Erdal Torunoğulları.
Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Emre Kocadağ, Hakan Özköse ve Ahmet Mete Vardar.
OY PUSULASI BEYAZ
ADALI'NIN LİSTESİ
Asil üyeler: Murat Aksu, Mekki Başak, Nafi Güral, Mehmet Murat Akdoğan, Ali Vural Ak, Merdan Araz, Adem Yılmaz, Doğan Küçükemre, Uğur Fora, Melih Aydoğdu.
Yedek üyeler: Mehtap Mutluşan Ferah, Süleyman Eren, Cem Sert, Ahmet Kocaadam ve Arslan Selim Yeğen. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...