Bebeğiyle saldırıya uğrayan kadın başkanın gelini çıktı

Bebeğiyle saldırıya uğrayan kadın başkanın gelini çıktı

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı eylemlerinde başörtülü olduğu için bebeğiyle birlikte eylemcilerin saldırısına uğrayan Zehra Develioğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı'nın gelini çıktı.

Başbakan Erdoğan'ın dün Ankara'daki mitingde de dile getirdiği Gezi Parkı eylemlerinde başörtülü olduğu için bebeğiyle birlikte eylemcilerin saldırısına uğrayan Zehra Develioğlu, Bahçelievler Belediye Başkanı'nın gelini çıktı. Başkan Osman Develioğlu'nun oğlu Ziya Develioğlu"nun eşi olan Zehra Develioğlu'nun 2010 yılında nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan yapmıştı. Olay hakkında bugüne kadar susan Başkan Develioğlu şu açıklamayı yaptı: "1 Haziran 2013 Cumartesi günü Kabataş Vapur İskelesi önünde altı aylık çocuğu ile birlikte eşini beklemekte olan gelinim, bir grup eylemci tarafından sözlü ve fiili saldırıya uğramıştır. Önce başörtüsünden tutularak hakaret edilmiş, gelinimin sessiz kalması üzerine de sözlü hakaretler fiili saldırıya dönüşmüştür. Savunmasız bir kadının küçücük bebeğiyle maruz kaldığı saldırı, hiçbir insani terimle ifade edilemeyecek şekilde hayasızcadır. Buna rağmen ülkemizin içinde bulunduğu hassas durum göz önüne alınarak; hadise, hiçbir yayın organıyla paylaşılmamış, sadece idari ve adli makamlara intikal ettirilmiştir."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...