Beşiktaş Kulübü'nde oy verme işlemi başladı

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Kulübü'nde oy verme işlemi başladı

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş camiası yeni başkanını bugün seçecek. Günlerdir "vizyon ve misyon" tartışmaları yapan Fikret Orman ve Serdal Adalı, sandıkta ter dökecek.

Beşiktaş Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısı başladı. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde başlayan genel kurulda, aidatını yatıran 11 bin 500 üye, 20 sandıkta oy kullanabilecek. Genel kurulda, önce Kongre Divan Kurulu belirlendi. Başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı'nın verdiği önergeyle, Uluç Gürkan, Kongre Divan Başkanlığı'na oy birliği ile seçildi. - İki başkan adayı yarışıyor Siyah-beyazlı kulübün olağan seçimli genel kurulunda iki başkan adayı yarışıyor. Kongrede üyeler, Fikret Orman ve Serdal Adalı'dan birini kulübün başkanlığına seçecek. Geçtiğimiz günlerde renklerini belirleyen adaylardan Fikret Orman, kongrede açık mavi, Serdal Adalı ise beyaz oy pusulasını kullanacak.
- Üyeler oy kullanmak için acele etti nbsp;
nbsp;Beşiktaş'ta seçimli genel kurul toplantısı yaklaşık 45 dakikalık gecikmeyle başladı. Bazı üyeler, kongre başlamadan oy verme bölümlerinde sıraya girdi. Bunun üzerine Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, kongrenin henüz başlamadığını ve üyelerin tribündeki yerlerini almaları gerektiği yönünde uyarıda bulundu. Ancak tüm uyarılara rağmen, üyeler yerlerini terk etmedi. nbsp;
- Seba mesaj yolladı nbsp;
nbsp;Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, kongreye mesaj göndererek, iki başkan adayına da başarılar diledi. Mesaj okunurken, üyeler Seba'yı uzun süre alkışladı. - Üyeler için servis hizmeti Olağan seçimli genel kurula katılmak isteyen üyelere İstanbul'un çeşitli yerlerinden servisler kaldırıldı. Anadolu ve Avrupa yakasındaki belirli merkezlerden kongrenin yapılacağı salona sabah erken saatlerden itibaren servis hizmeti sağlandı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...