Kazlıçeşme mitingine vapurlu destek

/ Kaynak: İHA
Kazlıçeşme mitingine vapurlu destek

GÜNDEM Haberleri  / İHA

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, bugün 18.00'de Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki 'Milli İradeye Saygı Mitingi'ne vapurla gitti.

AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, Kazlıçeşme'deki "Milli İradeye Saygı Mitingi'ne vapurla gitti. nbsp;AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, bugün 18.00'de Zeytinburnu Kazlıçeşme'de gerçekleştirilecek olan Milli İradeye Saygı Mitingi" için vapur kaldırdı. AK Partililer erken saatlerde Başbakan Erdoğan'ın halka hitap edeceği mitinge gitmek için İzmit Marina Vapur İskelesi'ne geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait, 'Atatürk' vapuruna binen partililer, vapurun kalkacağı saati heyecanla beklerken, vapurdaki misafirlere ikramlarda bulunuldu. Vapuru dolduran genç yaşlı yaklaşık 600 kişi, saat 12.30 sularında kenardakilere el sallayarak Zeytinburnu İskelesi'ne doğru yola çıktı. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, şöyle konuştu: "Bugün teşkilatlarımızla, vatandaşlarımızla, sadece gelmek isteyenlerle özel bir organizasyon yapmadan yola çıkıyoruz. Çünkü bu özel organizasyonu yapmak için İstanbul'un bizden yardım istemesi lazım, İstanbul'un buna hiç ihtiyacı yok. Başbakanımızın olduğu ortamda, böyle büyük bir mitingde hiçbir ilimizin olmadığı gibi, İstanbul'un ekstra bir güce ihtiyacı yok. Ama biz yine de başbakanımızla aynı ortamda bulunabilmek, onunla aynı havayı teneffüs edebilmek için zaten biz de gidecektik ama arkadaşlarımızdan gelen istek üzerine orada, onla beraber olmak için toplandık. Ama hazır gidiyoruz madem deniz yoluyla gidelim, günü de güzelleştirelim, bugün babalar günü böyle bir günde de beraber olalım diye gemiyle gitmeye karar verdik." nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...