AK Parti mitingi için Kazlıçeşme'de hazırlıklar sürüyor

AK Parti mitingi için Kazlıçeşme'de hazırlıklar sürüyor

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği miting için Zeytinburnu'ndaki Kazlıçeşme alanında hazırlıklar sürüyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonunu üstlendiği "Büyük Oyunu Bozmaya, Haydi, Tarih Yazmaya" sloganıyla düzenlenen miting için Zeytinburnu'ndaki Kazlıçeşme alanında hazırlıklar sürüyor. Miting alanına, sabah erken saatlerinden itibaren çok sayıda AK Parti bayrağı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posteri, vinçler vasıtasıyla asıldı. Başbakan Erdoğan'ın vatandaşlara hitap edeceği platformun sağında ise büyük bir Atatürk posteri ve Türk Bayrağı yer aldı. Ayrıca 81 ilin isimlerinin yazılı olduğu kırmızı-beyaz balonların bulunduğu miting alanında, "You will never walk alone", "milletin adamları" yazısı ile Adnan Menderes, Turgut Özal ve Başbakan Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu pankartlar dikkati çekti. İstanbul Sağlık Müdürlüğü'ne ait 30'un üzerinde ambulansın hazır bekletildiği Kazlıçeşme'nin farklı noktalarına led ekranlar yerleştirildi. Kızılay tarafından sağlık ekiplerinin görev yapacağı çadırlar kuruldu. Başbakan Erdoğan'ın hitap edeceği platformun arka fonunda, "Büyük oyunu bozmaya, haydi tarih yazmaya", "Milli iradeye saygı mitingleri" yazılarının yer aldığı görüldü.
Miting alanın sol tarafında ise birçok televizyon kanalı ve haber ajanslarının canlı yayın araçları hazırlıklarını sürdürüyor. Canlı yayın ekipleri için platform kuruldu. Vatandaşların su ihtiyacının karşılanması için de alana çok sayıda su şişesi getirildi.
Kazlıçeşme miting alanına giriş için emniyet güçleri, 5 farklı noktada kontrol noktası oluşturdu. Meydana geliş güzergahlarında, alanda ve çevrede 6 bin polisin görev aldığı bildirildi. Güvenlik güçleri ve bomba uzmanlarınca alanda kontroller yapıldı.
Sabah erken saatlerden itibaren Kazlıçeşme'ye gelen vatandaşlar, kontrollerin ardından alana alınacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...