Polis, Taksim'de provokatörlere göz açtırmıyor

/ Kaynak: İHA
Polis, Taksim'de provokatörlere göz açtırmıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde toplanarak, uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sonrası eylemciler ara sokaklara kaçıştı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde toplanarak, uyarılara rağmen dağılmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sonrası eylemciler ara sokaklara kaçıştı."Gezi Parkı" eylemlerini destekleyen bir grup ellerinde Türk bayraklarıyla Beyoğlu İstiklal Caddesi girişine geldi. Polis grubu dağılmaları konusunda uyardı. Ancak grubun uyarıları dikkate almaması üzerine polis, tazyikli su ile müdahale etti. Bu sırada bir şahıs panzerin önüne geçti. Polisin şahsı gözaltına almaya çalışması üzerine, grup polise taşla saldırdı. Polis bunun üzerine gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Müdahale sonrası eylemciler ara sokaklara kaçıştı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...