Ünal Aysal, 'Bizi Şampiyonlar Ligi kupası keser'

/ Kaynak: İHA
Ünal Aysal, 'Bizi Şampiyonlar Ligi kupası keser'

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 'Bizi futbolda Şampiyonlar Ligi kupası keser. Kesinlikle yönümüz, gideceğimiz yer, hedeflerimiz ve stratejimiz belli' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Kalamış Tesislerin'de kulüp üyeleri ve basınla bir araya geldi. nbsp;Tesislerde kulüp üyelerini tek tek selamlayan Aysal, ardından bir konuşma yaptı. Şehrin yaşadığı sıkıntılar dolayısıyla şölenin sakin geçtiğini belirten Aysal, "Sizleri ayın 22'sindeki tek adaylı seçime davet etmek için buradayım. Sizlerin orada bulunması çok önemli. Sizlerin her bir oyu bizim için çok önemli. Hepinizi ayın 22'sinde bekliyorum" dedi. nbsp;Sarı-kırmızılıların başkanı Aysal, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarıyla ilgili sorulan sorularla ilgili Aysal, "Bizi futbolda Şampiyonlar Ligi kupası keser. Hedefimiz o. İlk geldiğim gün söyledim ve oraya doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Ama hiçbir şey kolay değil. Daha sarf etmemiz gereken çok enerji var oraya ulaşmak için. Kesinlikle yönümüz, gideceğimiz yer, hedeflerimiz ve stratejimiz belli. Ne yapacağımızı önümüzdeki günlerde göreceksiniz" diye konuştu.
"KUPAYI VEREN DEĞİL ALAN ÖNEMLİDİR"
Ünal Aysal, Galatasaray Medical Park'ın Beko Basketbol Ligi'nde şampiyon olmasının ardından kupasının federasyon başkanı tarafından verilmemesiyle ilgili olarak ise, "Böyle şeylerden kötü sonuçlar çıkarmamak lazım. Pozitif düşünelim. Negatif bir davranış olduğunu fikrine kapılırsak, kendimizi üzeriz. Ben önemsemiyorum. Kupayı kim verirse versin, bence alan önemlidir, veren değil" ifadelerini kullandı.
"TRANSFERİ 22 HAZİRAN'DAN SONRA SORARSINIZ"
Aysal, basın mensuplarının transferle ilgili sorularını ise, "Yanlış zamanda sorulmuş bir soru. Bunu 22 Haziran'dan sonra seçilecek Galatasaray Kulübü Başkanı'na sorarsanız, cevabını verecektir" şeklinde cevaplandırdı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...