Mourinho, Sneijder'i kafaya taktı

Mourinho, Sneijder'i kafaya taktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder için Mourinho'nun Roman Abramovich'e istekte bulunduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Inter'den 7.5 milyon Euro bonservis bedeliyle renklerine kattığı Wesley Sneijder ve Chelsea arasındaki transfer spekülasyonları devam ediyor. Hollandalı'nın Chelsea'ye gideceği yönündeki iddiaları reddetmesine karşılık, Maviler'in yeni teknik patronu Jose Mourinho'nun Sneijder'in alınması için yönetime istekte bulunduğu yazıldı. nbsp;İngiliz Daily Mirror'ın haberine göre Mourinho'ya yakın bir kaynak Mourinho'nun Abramovich'ten Sneijder'i getirmesini istediğini söyledi.
SNEIJDER: "G.SARAY'A BORCUM VAR"
Hollandalı yıldız, geçtiğimiz günlerde Chelsea iddialarını net bir şekilde yalanlayarak Galatasaray'da kalacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu, "Üzerinde çok detaylı düşünüp karar verdim ve yeni bir kültür, yeni bir ülke ile tanıştım. Sonuçta da bir düzen kurdum. Bütün bunları bir anda silip gitmek kolay değil. En azından benim için... Galatasaray'ın benden beklentileri vardı. Transferimde çok uğraştırdım. Şimdi bütün bunlar yaşanmışken borcumu ödemeden nasıl giderim?" diye konuştu.
Sneijder, Galatasaray'ın profesyonelleriyle yaptığı telefon görüşmesinde şunları söyledi:
"Mourinho ile aramda özel bir bağ var, bu doğru. Ancak beni transfer ederken Galatasaray çok büyük fedakârlıklar yaptı. Şimdi bu takımı, hayran olduğum taraftarını nasıl yarı yolda bırakayım? En azından Ocak'a kadar oynamak ve bir şeyler kazandırmak istiyorum. Geldiğim gibi uğurlanmak en büyük arzum. İstanbul'u da çok seviyorum." (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...