Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı: Karşımıza maskeyle çıkanlara haydut muamelesi yapacağız

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı: Karşımıza maskeyle çıkanlara haydut muamelesi yapacağız

GÜNDEM Haberleri

Angela Merkel'in tavrına çok sert tepki gösteren CumhurbaşkanI Erdoğan, "Karşımıza maskeyle çıkarlarsa artık haydut muamelesi yapma kararı aldık. Çık ortaya delikanlıca benim Türkiye ile meselem var de ki, millet görsün" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar:

 "15 Temmuz gecesi özellikle yerel medyamızın ortak platform oluşturarak darbecilere karşı yayın yapmasını asla unutamam. Teknik aksaklıklar nedeniyle ulusal medyada yer alamayan konuşmamı sizler halkımıza ulaştırdınız.

Biz Anadolu basınını tek parti dönemine karşı verdiği demokrasi mücadelesinden biliriz. Biz Anadolu basınını darbe dönemlerinde konuşma cesaretini göstermesinden biliriz. Kıt imkanlara rağmen kararlılıkla yürüttükleri faaliyetlerinden biliriz"O gece sizin önemli hizmetlerinizin geçtiğini biliyorum. Demokrasi nöbetleri bitene kadar süren emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kamu ilanlarının dağıtımının Anadolu basınını koruyacak yöntemlerin geliştirilmesini faydalı görüyorum. Yerel basında yeni kadroların yetişmesini ancak bu şekilde sağlayabiliriz. Yerel basını aynı zamanda bir okul olarak görüyorum. Tüm medyaya buradan insanlarımız yetişecektir. İster patron, ister muhabir olarak yer alın ciddi fedakarlık gerektirir. Bu iş ancak sevgiyle, tutkuyla sürdürülebilir. Ülkesine, milletine sorumluluk duymayan kimsenin böyle bir faaliyette bulunması mümkün değil. Önemli olan niyetin halis olmasıdır. Buna karşılık yalanı iftirayı marifet sanan kimseye saygı göstermemiz mümkün değildir.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Muhtarları küçümsediler. Benim BM'de yaptığım konuşmama 'Sanki muhtarlara konuşuyor' dedi bir zat. Sonra 30-40 muhtarı topladı. İçlerinden biri ona söylediği sözleri söyledi. 'Ben bunu demek istemedim?' dedi. Peki ne dedin?

BİZ GÜCÜMÜZÜ MANŞETLERDEN ALMADIK

Biz bugünlere maşetlerle çarpışarak geldik.  Biz gücümüzü manşetlerden değil sandıktan milletten aldık. bu nedenle çarpık zihniyete meydan okuduk

MERKEL'E TEPKİ

Ajanlık yapanlara asla müsade etmeyeceğiz. Adam tam bir ajan. İstanbul'da bizim Tarabya Köşkü'nün altında rezidansında ağırlanıyor. Merkel diyor ki bu şahsı bırakmanızı istiyorum. Ben de ona dedim ki ben size 4500 pkk'lı teröristin dosyasını verdik. 

"BEN DE HALKIMIN YANINDAYIM"

"Sen, Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanına adeta kapını kapatıyorsun, bakanlarına kapını kapatıyorsun, uçuş izni vermiyorsun, oraya gidenleri konuşturmuyorsun. Hollanda'da atını, itini benim vatandaşlarımın üzerine süren, benim bakanıma arabada mahkumiyet verene sen diyorsun 'Ben de Hollanda'nın yanındayım'. Peki sen Hollanda'nın yanında mısın, güzel. Ben de halkımın ve Hakk'ın yanındayım."

KARŞIMIZSA MASKEYLE ÇIKANLARA...

Karşımıza maskeyle çıkarlarsa artık haydut muamelesi yapma kararı aldık. Çık ortaya delikanlıca benim Türkiye ile meselem var de ki, millet görsün. 

AVRUPA ÜLKELERİNİ ÖZGÜRLÜĞE SAYGILI OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ

Batı bizi basın özgürlüğüne uymamakta suçluyorlar. Türkiye'nin Cumhurbaşkanına hakaret edenlere karşı yargıya gitme hakkımızı kullanmayalım mı yapılan bu.

"Türkiye itilecek, kakılacak, onuru ile oynanacak, bakanları kapılardan kovulacak, vatandaşları yerlerde sürüklenecek bir ülke değildir. Dünyanın her yerinde bu yaşananlar çok yakından takip ediliyor. Siz böyle davranmaya devam ederseniz, yarın dünyanın hiçbir yerinde hiçbir Avrupalı, Batılı, güvenle, huzurla sokağa adım atamaz. Bu tehlikeli yolu açarsanız en büyük zararı siz görürsünüz. Türkiye olarak, Avrupa ülkelerini demokrasiye, insan haklarına, özgürlüklere saygılı olmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, bu değerlere bizim kadar özellikle Avrupalının ihtiyacı vardır."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...