Ak Parti mitingi, vapurları doldurdu

/ Kaynak: İHA
Ak Parti mitingi, vapurları doldurdu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak Milli İradeye Saygı Mitingi için yüzlerce AK Partili vapurlarla Üsküdar'dan yola çıktı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak Milli İradeye Saygı Mitingi için yüzlerce AK Partili vapurlarla Üsküdar'dan yola çıktı. AK Parti'nin bugün Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda saat 17.30'da yapacağı Milli İradeye Saygı Mitingi'ne katılmak isteyen yüzlerce vatandaş, Üsküdar İskelesi'nde bir araya geldi. İskeleye gelen bazı AK Partililerin taşıdığı dövizlerde "Duruşun asaletinden, gücün Rabbinden, desteğin milletten, yanındayız Tayyip Erdoğan" diye dövizler açtıkları görüldü. Daha sonra yüzlerce vatandaş vapurlara binerek Kazlıçeşme Meydanı'na doğru hareket etti. Öte yansan coşku içerisinde oldukları gözlenen partililer, "Tayyip Erdoğan" diye sloganlar attı. Vapurdaki vatandaşlar, "Biz buraya Sayın Başbakanımıza destek olmaya geldik. Başbakanımıza yapılan bunca yapılan haksızlığa karşı direnmeye geldik, sonuna kadar başbakanımızın arkasındayız. Her ne olursa olsun onu kimseye yedirtmeyeceğiz. Sonuna kadar onun arkasındayız" dediler.


FOTO GALERİKAZLI ÇEŞME MİTİNGİNDEN KARELER nbsp; FOTO GALERİ

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...