Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylemciler Mecidiyeköy'de AVM'ye girdi

Eylemciler Mecidiyeköy'de AVM'ye girdi

GÜNDEM Haberleri

Mecidiyeköy Cevahir Alışveriş Merkezi önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçmek isteyince polis müdahale etti.

Mecidiyeköy Cevahir Alışveriş Merkezi önünde toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçmek isteyince polis müdahale etti. Hazır bekletilen jandarmaya ait TOMA'dan da gösterici gruba tazyikli su sıkıldı. Polis ise arkasından biber gazı sıkarak müdahale etti. Toplanan kalabalık ara sokaklara kaçarken, bir grup gösterici ise Cehavir Alışveriş Merkezi'ne girdi. Yaklaşık 10 kişilik Çevik Kuvvet polisi alışveriş markezine girince, kalabalık duruma protesto etti. Bunun üzerine polis ekipleri alışveriş merkezinden ayrıldı ve önünde beklemeye başladı. AVM'nin içindeki çok sayıda vatandaş ise sloganlar atarak polise tepki gösterdi. Alışveriş Merkezi'nin güvenlik görevlileri ise, paniğe kapılan vatandaşlara ücretsiz su dağıttı. Polisin Mecidiyeköy'deki bekleyişi sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...