BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Ceviz, fındık ve badem; tokluğu uzatıyor

Ceviz, fındık ve badem; tokluğu uzatıyor

Beslenme ve diyet uzmanı Gülay Hamzaoğlu Öztürk, sahurda 6-7 adet fındık veya tuzsuz badem ile 2-3 adet ceviz tüketmenin tokluk süresini uzattığını söyledi.



Beslenme ve diyet uzmanı Gülay Hamzaoğlu Öztürk, sahurda 6-7 adet fındık veya tuzsuz badem ile 2-3 adet ceviz tüketmenin tokluk süresini uzattığını söyledi. Öztürk, yumurta, süt, yoğurt ve peynir gibi gıdaların da acıkmayı geciktirdiğini kaydederek, “Çiğ sebze, domates, salatalık gibi yiyecekler de sahur sofrasında yer almalı” dedi. İHA
 
 
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT