Beşiktaş'ta, Fikret Orman ve Serdal Adalı oylarını kullandı

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş'ta, Fikret Orman ve Serdal Adalı oylarını kullandı

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı, oylarını kullandı.

Beşiktaş'ın Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı, oylarını kullandı. nbsp;
BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılan Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda oy kullanma işleminin bitimine 10 dakika kala gelen başkan adaylarından ilk oyu Fikret Orman kullandı. Orman, seçimlerin camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Öncelikle herkesin babalar gününü kutlarım. Aslında daha fazla bir katılım bekliyordum, ama hayırlısı olsun. Birazdan seçim biter ve daha sonrasında yeni yönetimle iş başı yapılır" dedi.
Eşiyle birlikte oy kullanmaya gelen başkan adayı Serdal Adalı ise, "İki haftalık seçim sürecini geride bıraktık ve çok güzel kongre oldu. Her zaman söylediğim bir söz var, 'Sen ben yok Beşiktaş var' diye. Beşiktaş bizim çok önemli" ifadelerini kullandı.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...