Kazlıçeşme'ye insan taşıyan araçlar kiralanmıştır

/ Kaynak: CHA
Kazlıçeşme'ye insan taşıyan araçlar kiralanmıştır

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT otobüsleri ve vapurların Kazlıçeşme'deki AK Parti mitingine bedava insan taşıdığı haberlerini yalanladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT otobüsleri ve vapurların Kazlıçeşme'deki AK Parti mitingine bedava insan taşıdığı haberlerini yalanladı. Vapurlar ve otobüslerin belirli bir bedel karşılığında kiralandığı bildirildi. nbsp;Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Sosyal medya ve internet sitelerinde İETT otobüsleri ve Şehir Hatları vapurlarının Kazlıçeşme'ye yolcu taşıması ile ilgili asılsız haberler yayılmaktadır, İstanbul'daki toplu taşıma araçlarında bugün sınav dışında herhangi bir ücretsiz taşıma söz konusu değildir. Kazlıceşme'deki miting alanına yolcu taşıyan otobüsler, bedeli mukabilinde İETT'den kiralanmıştır. Ayrıca miting için AK Parti tarafından, 3 Şehir Hatları Vapuru da yine bedeli mukabilinde kiralanmıştır. Bedelsiz tahsis söz konusu değildir. İBB iştiraki İSTON A.Ş. personelinin mitinge katılması için imzalı belge imzalattığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir personele mitinge katılması yönünde talimat verilmemiş ve duyuru yapılmamıştır."
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...