Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan, Türk baharı 3 Kasım 2002'de oldu

Başbakan Erdoğan, Türk baharı 3 Kasım 2002'de oldu

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye'deki Türk baharı 3 Kasım 2002'de oldu. Ama onlar farkında değil. Ama işte millet, işte karar.'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kazlıçeşme mitingi konuşmasının bir kısmı, Sizler bizim arkamızda olduğumuz sürece hiç merak etmiyoruz. 2014'te inşallahh sandıkları siz patlatacaksınız. Türkiye tüm Ortadoğu'yu tek bir sancak altında toplayan Selçukluların ülkesidir. Osmanlı cihan devletinin torunlarının ülkesidir. Hiç kimsenin tuzağı, oyunu bize sökmez. Hiç kimsenin çirkin senaryosu bize dokunamaz. Türkiye uluslararası medya kuruluşlarının üzerinde operasyon yapacağı bir ülke değildir. Utanmadan Arap Baharınıı gördük, şimdi de Türk baharını görelim diyor. Be hey gafil, be hey cahil Türkiye'deki Türk baharı 3 Kasım 2002'de oldu. Ama onlar farkında değil. Ama işte millet, işte karar. nbsp;Türkiye sosyal medya üzerinden, üzerinde ameliyat yapılacak ülke değildir. Türkiye, Türkiye'yi tanımayan parlamentolarun hakkında karar alacağı ülke değildir. Haddini bil. Daha ilk gün sizin aldığınız kararı tanımıyorum dedim. Ve aldıkları kararı kendilerine iade ettim. Eğer siz samimiyseniz Yunanistan'da her taraf yakılıp yıkıldı, insanlar öldü. Kalktınız ne yaptınız? İngiltere'de G-8 protestolarında 50 kişi hemen gözaltına alındı. İngiltere ile ilgili ne karar aldın? Avrupa'da buunca olaylar oldu, bir karar alabildiniz mi?Yerli ve yabancı, birlikte hareket eden medyaya sesleniyorum. Dürüst olun dürüst. Basın ahlakı var, namuslu olun. Biz bu yola dik çıktık, dik yürüyeceğiz. Dikleşmeyeceğiz, ama yola emin adımlarla devam edeceğiz. Bunlar alışmışlardı. İstediklerini yapıyorlardı. Ama yüzleri çok iyi ortaya çıktı. Taksim Meydanına 30 bin kumanyayı kimin gönderdiğini çok iyi biliyoruz. Kendi otellerinde, terörle işbirliği yapanları yatırıp kaldırdıklarını çok iyi biliyoruz. Bunların hesabı sorulmayacak mı? Biz hesabını sormazsak millet bizden hesabını sorar.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...