Fenerbahçe'nin hocası, kariyerini zaferle noktalamaya kararlı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin hocası, kariyerini zaferle noktalamaya kararlı

SPOR Haberleri

Emekliye ayrılacağını açıklayan Dirk Advocaat, “Türkiye’den ayrılırken Fenerbahçe müzesine bir kupa koyacağım” dedi

M.Emin ULUÇ - Avrupa ve ligde hayal kırıklığı yaşatan Dirk Advocaat sezon sonunda veda edeceği Fenerbahçe’de güzel anılar bırakmak istiyor. Sarı-lacivertli takım için, “Kariyerimde çalıştığım en zor kulüp. Buradaki baskıyı hiçbir yerde görmedim” değerlendirmesinde bulunan Hollandalı “Tabii ki lig şampiyonluğu yaşamayı çok isterdim. Ancak zirve yarışından koptuk. Yine de bu hedeften uzak kalmış olmamız işimizin bittiği anlamına gelmiyor. Önümüzde bizi bekleyen bir kupa var. Kariyerimi kupa ile tamamlamak istiyorum” dedi.
Sezon sonunda emeklilik kararı almasına rağmen motivasyonunu koruduğunu belirten Advocaat, “Bu benim için güzel bir veda olacak” derken, ligi de mümkün olan en iyi yerde tamamlayacaklarını dile getirdi. Tecrübeli teknik adam Başkan Aziz Yıldırım’a da, “Birçok şey istediğimiz gibi gitmedi ve ben sezon sonunda meslek hayatımı sonlandıracağım. Ancak bu durum benim çalışma tempomu etkilemeyecek. Son düdük çalana kadar Fenerbahçe’ye geldiğim ilk günkü heyecanla görevimi sürdüreceğim” dedi. 

Sakatlık endişesi
Milli arada yara saran F.Bahçe’de Volkan Demirel ve Robin van Persie’nin sakatlığı tam anlamıyla geçerken, Ozan Tufan da hızla kilo vermeye başladı. Karabük maçı öncesi sarı-lacivertlilerin tek endişesi milli oyuncuların sakatlık yaşaması.

RvP’den özeleştiri
Hollandalı golcü Robin van Persie “Ben de kendi performansımdan memnun değilim” dedi. Sezonun ikinci yarısında gol sevinci yaşayamayan RvP, “Topla çok az buluşuyorum. Yeterli pas almıyorum. Bu durumdan ben de mutlu değilim” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...