Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi 17 ile vali atadı

/ Kaynak: AA
Mısır'da Cumhurbaşkanı Mursi 17 ile vali atadı

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır Cumhurbaşkanı Mursi, muhaliflerin 30 Haziran'da düzenlemeyi planladığı hükümet karşıtı gösteriler öncesinde 17 ile yeni vali ataması gerçekleştirdi.

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, muhaliflerin 30 nbsp;Haziran'da düzenlemeyi planladığı hükümet karşıtı gösteriler öncesinde 17 ile nbsp;yeni vali ataması gerçekleştirdi. nbsp;Mısır Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Mursi'nin 17 nbsp;ile yeni vali atadığı ve valilerin yarın Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde düzenlenecek nbsp;yemin töreniyle göreve resmen başlayacakları belirtildi. nbsp;Atanan valiler arasında 6'sının asker ve 7'sinin de Müslüman Kardeşler nbsp;Teşkilatı'ndan (İhvan) olduğu ifade edildi. nbsp;Toplamda 27 il bulunan Mısır'da vali değişikliği yapılanlar iller,İskenderiye, Kızıldeniz, İsmailiye, Mersa Matruh, Yeni Vadi, Port Said, Asvan, nbsp;Dimyat, Luksor, Kana, Beni Yusuf, Dekahliye, Minufiye, Kalyubiye, el-Garbiye, nbsp;el-Buhayra ve Feyyum şeklinde sıralanıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...