Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneşli'ye huzur geliyor

Düzenleyen:
Güneşli'ye huzur geliyor

EMLAK Haberleri

Huzurlu İnşaat, Avrupa Yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Firma, bölgeye 292 konut inşa edecek.

Markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’ndeki projesinin ardından Marmara Bölgesi’ndeki ikinci projesi Güneşli’de yükselecek. Bağcılar Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının önderliğinde başlatılan yıkım çalışmalarında Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Güneşli ile bölgede yeni bir kentsel dönüşüm projesine imza atacak. 
Dönüşüm seferberliğinin başladığı Güneşli bölgesinin çehresini değiştirecek projenin yıkım törenine; Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı,  bölge kurum yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesinde, Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanan Huzurlu Marmara Güneşli, Bağcılar Belediyesi’nin Güneşli’deki ilk dönüşüm projesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Toplamda 292 dairenin yer alacağı yeni yaşam alanı, 56 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek.

LOKMAN ÇAĞIRICI; “DÖNÜŞÜM PROJELERİYLE İLÇEMİZİ YENİLEYECEĞİZ”
Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla niteliksiz yapıların bir an önce kaliteli ve estetik yapılarla yenilenmesi gerektiğini belirten Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “Site sakinlerimiz kendi aralarında uzlaşırlarsa yeni dönüşümlerin önünü açmış oluruz. Biz belediye olarak gerekli her türlü desteği vermeye hazırız. İlçemize sağlıklı, modern yapılar kazandırmalıyız. Mevcut evinizin değeri dönüşüme girdiği zaman 3-4 kat değer kazanacak. Huzurlu Marmara Güneşli projesi de bunlardan birisidir” dedi.

“BÖLGEYE MODERN SİTELER İNŞA EDECEĞİZ”
Yeni yatırımlarla ekonomiye katma değer oluşturmaya devam edeceklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı “Özellikle İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Biz de Huzurlu Marmara Güneşli projemizle bu dönüşüm seferberliğine destek veriyoruz. İnşallah kısa zamanda planlı yapılaşmayla burada modern siteler tesis edeceğiz. Toplamda 4 blok hâlinde hayata geçireceğimiz projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri olacak. 1550 metrekarelik kısmını da ticari alan için kullanacağız. Burada geniş peyzaj alanına sahip, yüzme havuzu ve kapalı otoparkıyla bölgeye değer kazandıran bir proje inşa edeceğiz’’ dedi. 
Proje 2018’in son çeyreğinde teslim edilecek.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...