Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da 2'si yabancı 105 gözaltı var

/ Kaynak: İHA
Ankara'da 2'si yabancı 105 gözaltı var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da gerçekleştirilen gösterilerde 105 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yabancı uyruklulardan birinin Rus, diğerinin ise İranlı olduğu öğrenildi.

Gezi Parkı eylemlerine destek için Ankara'da gerçekleştirilen gösterilerde 105 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yabancı uyruklulardan birinin Rus, diğerinin ise İranlı olduğu öğrenildi. Dün öğle saatlerinde Kızılay'da düzenlenen ve gece saatlerine kadar süren gösterilere polis ekipleri, TOMA'lar ve zırhlı araçların desteğiyle müdahalede bulunmuştu. Müdahale sonrası gözaltına alınan 105 kişi Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahısların emniyetteki işlemleri sürüyor.
KENNEDY CADDESİ'DEKİ OLAYLAR GECEBOYU SÜRDÜ, nbsp; Çankaya'daki Kennedy Caddesi'nde toplanan ve yola barikat kuran göstericilere gaz ve tazyikli suyla müdahale edildi. Ara sokaklara kaçan ve işyerlerine sığınan göstericiler, polis ekiplerinin çekilmesini fırsat bilerek Atatürk Bulvarı'na kadar geldi. Yolu tekrar trafiğe kapatan ve araçların ilerlemesini engelleyen gruba TOMA'lar ve zırhlı araçlar müdahale etti. Polisle grup arasındaki çatışma saatlerce sürdü. Polise taş ve içki şişeleri fırlatan grup barikatları ateşe vermeye çalıştı. Gruba yoldan geçen sürücülerin korna çalarak ve bayrak sallayarak destek verdikleri görüldü. Bir apartmanın çatısına çıkan 3 şahıs ise bağırarak polisi tahrik etmeye çalıştı. Ekiplerin olay yerinde bekleyişi devam ediyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...