Ankara'da kaza, 1 ölü 3 ağır yaralı var

/ Kaynak: İHA
Ankara'da kaza, 1 ölü 3 ağır yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul - Ankara karayolunda virajı alamayan bir otomobil şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

İstanbul - Ankara karayolunda virajı alamayan bir otomobil şarampole yuvarlanması sonucu aynı aileden 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kaza, İstanbul - Ankara kara yolunda sabaha karşı saat 4.00'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Ankara şehir merkezine gitmekte olan Diren Can yönetimindeki 06 BH 9498 plakalı otomobil virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Takla atarak ters dönen otomobilde bulunan babaanne Nazlı Can (60) olay yerinde hayatını kaybetti. Şoför Diren Can (31), anne Duygu Can (30) ile 2 yaşındaki çocukları Öykü Can yaralandı. Yoldan gecen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Anne ile çocukları Öykü ambulanslarla en yakın hastaneye götürüldü. Araçta sıkışan baba Diren Can ise yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan 3 yaralının durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...