Fikret Orman ezdi gecti

Fikret Orman ezdi gecti

SPOR Haberleri

İlk sandıklardan itibaren başkan adayı Serdal Adalı ile arayı açmaya başlayan Fikret Orman 16. sandıkla birlikte zaferini ilan ederek başkanlığını sürdürdü.

Beşiktaş'ta haftalardır beklenen olağan seçimli genel kurul dün gerçekleşti ve Fikret Ormanikinci defa başkanlığa seçildi. Saat 10:00'da BJK Akatlar Spor Salonu'nda start alan ve toplam 21 sandığın bulunduğu seçimde oy verme işlemi 17.00'ye kadar sürdü. İlk açılan sandıklardan itibaren öne geçen Fikret Orman farkı gittikçe açmaya başladı. 16. sandığın sonunda Adalı'ya neredeyse iki katı fark yapan (2957'ye 1566) Fikret Orman zaferini bitime 5 sandık kala matematiksel olarak ilan etti. Orman seçim sonunda 3850 oy alırken, Adalı 2088 oyda kaldı. Orman'ı destekleyen kongre üyeleri saat 22:00 itibariyle salona akın etmeye başladı.
"İSTİKRARLI BÜYÜYECEĞİZ..."
15 dakika sonra taraftarlarının alkışlarıyla salona giren Fikret Orman tebrikleri kabul etti ve bir teşekkür konuşması yaptı. "Beşiktaş bugün bir zihniyeti onayladı" diyen Orman, "Artık Beşiktaşlılar kandırılmak istemiyor. Gerçekle yüzleşen popülaritesi olan bir tavır istemiyor. Beşiktaşlıları artık istikrarlı bir büyüme bekleyecek. Çok güzel bir stat bekleyecek. Gelirleri en az %100 artacak. Borçları hızla aşağı inecek. nbsp;Futbol takımının hocası, oyuncuları ve transferleri hızla devam edecek, çok hızlı hareket edeceğiz. UEFA sürecinde de bütün gayretimizi göstereceğiz" sözlerini kullandı.
FİKRET ORMAN'IN nbsp;YÖNETİK KURULU

Asil üyeler
Ahmet Nur Çebi
Ahmet Kavalcı
Deniz Atalay
Umut Güner
Yalçın Kaya Yılmaz
Melih Sami Esen
Metin Albayrak
Ahmet Ürkmezgil
Faik Akdil
Erdal Torunoğulları
Yedek üyeler
Erdal Karacan
Berkan Gocay
Emre Kocadağ
Hakan Özköse
Ahmet Mete Vardar




Bu ne acele?

Toplantı yaklaşık 45 dakikalık gecikmeyle başladı. Bazı üyeler, kongre başlamadan oy verme bölümlerinde sıraya girerken bütün uyarılara rağmen yerlerini terk etmedi.
Seba'dan mesaj var
Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, kongreye mesaj göndererek, iki başkan adayına da başarılar diledi. Mesaj okunurken, üyeler Seba'yı uzun süre alkışladı.
Ünlü nbsp;simalar
Kurul'da Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, nbsp;AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, eski Beşiktaş nbsp;Başkanı Serdar Bilgili oy kullananlar arasındaydı.
Baba nbsp;oğlu için!
Fikret Orman'ın babası Abdulkadir Orman da kongre de oy kullandı. Hasta olmasına rağmen Akatlar'a gelen Abdulkadir Orman, oyunu attıktan sonra salondan ayrıldı.
Yanlış nbsp;anons
Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan, oyları önce yanlış açıkladı.Gürkan, önce Fikret Orman'ın 3663, Serdal Adalı'nın ise 1977 oy aldığını açıkladı. Basın mensuplarının uyarmasının üzerine yeniden yapılan sayımda Orman'ın 3850, Adalı'nın ise 2088 oy aldığı bildirildi.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...