Arda Turan'ın aklını başından alan teklif

Arda Turan'ın aklını başından alan teklif

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman'ın istifa etme sebeplerinden biri olarak gösterilen Başkan Aziz Yıldırım'ın Arda'ya yaptığı uçuk teklif geçerliliğini koruyor.

Fenerbahçe'de bir dönem gündemi meşgul eden Arda dosyası raftan indiriliyor. Sarı-lacivertliler, milli yıldızı renklerine bağlamak için yeniden harekete geçti. Bir taraftan UEFA Disiplin Kurulu'nda yapacağı savunma için hummalı bir çalışma sürdüren F.Bahçe, diğer taraftan transferde de hız kesmiyor. Alper Potuk, Bruno Alves ve Michal Kadlec'i renklerine bağlayarak transferin en hızlı kulübü olan sarı-lacivertliler, Oscar Cardozo'nun da işini bitirmek için gün sayarken, Başkan Aziz Yıldırım'ın ne pahasına olursa olsun takımda görmek istediği Arda için de düğmeye basıldı. F.Bahçe Yönetimi bir süre önce Arda'ya yıllık 8 milyon euroluk teklif yapıldığı haberlerini kulübün twitter hesabından yalanlasa da Arda aşkının bitmediği ortaya çıktı.
MADRİD-İSTANBUL HATTI
Başkan Aziz Yıldırım'ın, "15 dakika baş başa görüşeyim Arda'yı Fener'e gelmeye ikna ederim" sözleri hafızalardaki yerini korurken, sarı-lacivertlilerin genç oyuncuya 5 yıl için maç başı, ekstra primler ve bonuslarla birlikte toplam 100 milyon TL'lik bir teklifte bulunduğu öğrenildi. F.Bahçe'deki görevini ani bir kararla bırakan Aykut Kocaman'ın istifasının perde arkasındaki en büyük sebebin de Arda'ya yapılan bu uçuk teklife karşı çıkması olarak gösterilmişti. Arda'nın ailesinin de böyle bir fırsatı kaçırmaması için genç oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Nişanlısı Sinem Kobal'ın Arda'yı İstanbul'da yanında görmek istemesi de sarı-lacivertlilerin elini güçlendiren bir başka etken olarak gösteriliyor. Arda'nın UEFA'dan F.Bahçe lehine bir karar çıkması halinde 'evet' diyeceği iddia ediliyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...