Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehir'de eylem alanına operasyon

/ Kaynak: İHA
Eskişehir'de eylem alanına operasyon

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de 'Gezi Parkı' olayları nedeniyle eylemciler tarafından trafiğe kapatılarak çadırların kurulduğu alan operasyonla yeninden trafiğe açıldı.

Eskişehir'de 'Gezi Parkı' olayları nedeniyle eylemciler tarafından trafiğe kapatılarak çadırların kurulduğu alan polis, ekiplerinin yaptığı operasyon sonucunda yeninden trafiğe açıldı. Üniversite caddesi, 17 gündür 'Gezi Parkı' olayları nedeniyle eylem yapan göstericiler tarafından trafiğe kapatılmıştı. Polis ekipleri ve şehrin ileri gelenleri, yolun yeninden trafiğe açılması için eylemcileri ikna etmeye çalıştı. Eylemcilerin çadır kurdukları ve bir takım eylemler yaptıkları alana sabah 5:45'de polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Operasyona Kütahya, Afyon ve Yalova'da takviye ekipler de katıldı. Eylemcileri çadırları boşaltması konusunda uyarı yapan ekipler kısa süre sonra alana girdi. Çevik Kuvvet'in alana girmesiyle eylemci grup, Üniversite caddesinin diğer bölümüne doğru ilerledi. Operasyonda hazır bekletilen Tepebaşı Belediyesine bağlı temizlik ekipleri ise zaman kaybetmeden çadırların bulunduğu alanı temizlemeye başladı. Alan kısa sürede temizlenerek, eski haline getirildi. Göstericiler ise eylemlerini devam ettirmek için yolu trafiğe kapatarak, sloganlar atmaya başladı. Operasyon sırasında ise tramvay seferleri kısa süreliğine ulaşıma kapatıldı. Polis ile göstericiler arasında gerginlik devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...