Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sinema salonunda geçen yarım asır

Düzenleyen:
Sinema salonunda geçen yarım asır

MAGAZİN Haberleri

Diyarbakırlı Abdülkadir Aydın, hayatının 50 yılını sinema salonunda geçirdi. Merkez Yenişehir ilçesinde 9 yaşında iken aile bütçesine katkı sunmak için sinema salonlarında gazoz satmaya başlayan 59 yaşındaki Aydın, 30 yıl önce kendisine miras olarak kalan 3 evini satarak satın aldığı sinema salonunda mesleğini ilk günkü heyecanla sürdürüyor.

Diyarbakırlı Abdülkadir Aydın, hayatının 50 yılını sinema salonunda geçirdi. Merkez Yenişehir ilçesinde 9 yaşında iken aile bütçesine katkı sunmak için sinema salonlarında gazoz satmaya başlayan 59 yaşındaki Aydın, 30 yıl önce kendisine miras olarak kalan 3 evini satarak satın aldığı sinema salonunda mesleğini ilk günkü heyecanla sürdürüyor. Sinemaya gelenlerin sayısının azlığı dolayısıyla salonu tek başına işletmek mecburiyetinde kalan Aydın, teşrifatçılık ve makinistliğin yanı sıra bilet, yiyecek ve içecek satışı ile salonun temizliğini yapıyor. Bu mesleği çok para kazanma hedefiyle yapmadığını dile getiren Aydın, “Bu bir aşk... Bazı filmleri yüzlerce defa seyrettiğim oldu. 50 yılda 10 bini aşkın film izledim” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...