Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medyada terör propagandasına 3 yıl hapis cezası

Düzenleyen:
Sosyal medyada terör propagandasına 3 yıl hapis cezası

YAŞAM Haberleri

Kocaeli’de sosyal medya hesabı üzerinden terör örgütü PKK’ya övücü paylaşımlar yapan şahıs 3 yıl 1 ay hapis cezası aldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden PKK Terör Örgütü’nün sözde lideri Abdullah Öcalan’ın fotoğraflarını paylaşan ve terör örgütleri lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiası ile tutuklanan Seyfettin A. isimli şahıs hakim karşısına çıktı.
Kocaeli Adliyesi 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Seyfettin A. suçlamaları kabul etmeyerek, “Facebook hesabı bana aittir. Ama paylaştığı şeyleri ben yazmadım, sadece paylaştım. Daha sonra yanlış yaptığımı anlayınca sildim. Bunu yaparken de suç kastı ile yapmadım. Tahliyemi talep ediyorum” dedi. Kararını veren mahkeme heyeti sanığa terör örgütü propagandası yapma suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verirken, yattığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...