İbrahim Hacıosmanoğlu, neden AK Parti mitinginde olduğunu anlattı

/ Kaynak: İHA
İbrahim Hacıosmanoğlu, neden AK Parti mitinginde olduğunu anlattı

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İstanbul Kazlıçeşme'deki AK Parti mitingine neden katıldığı açıkladı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, AK Parti'nin İstanbul Kazlıçeşme'de düzenlediği ve yüz binlerce insanın katıldığı miting alanına giderek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinledi. Erdoğan ile miting alanında kısa bir görüşme yapan Hacıossmanoğlu, AK Parti mitingine neden katıldığı noktasında yapılan eleştirilere yanıt verdi. nbsp;Hacıosmanoğlu, mitinge katılmalarının Trabzonspor haklarını savunma noktasında duruşlarından hiç bir şey kaybettirmeyeceğini belirterek, "Bizim mitinge katılmamız Trabzonspor'un haklarını savunma noktasında duruşumuzdan hiçbir şey kaybettirecek değil. Türkiye'de adaletli ve ahlaklı futbol adına ödenecek bedelleri düşünerek yola çıktık. Bu uğurda hangi bedel ödenecekse, ödeyeceğiz. Sonsuza kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bundan hem Trabzonspor camiasının hem de Türk futbol camiasının şüphesi olmasın. Benim oraya gidişim düşüncesi belli. Herkes düşüncesine göre tavrını ortaya koymalıdır. Benim oraya gidiş sebebim gezi parkındaki eylem değildir. Herkes gidip gezi parkında eylemini yapabilir. Devlet dairelerine baş örtülü insanlar girmesin, üniversiteye baş örtülü insanlar gitmesin. Bu olayın mağduruyum ben. Benim geniş bir ailem var. 12 kardeşim ve 150'nin üzerinde yeğenim var. büyük ablamın kızı üniversite 3. sınıfa kadar çok başarılıydı ama 4. sınıfta başını açmadığı için mezun olmadı ve şimdi evde çocuklarına bakıyor. Benim eşimde mimarlık kazandı ama okuyamadı, bu nedenden dolayı. Ben mağdur olarak ben burada bir taraf olmak istedim ve o yüzden gittim" dedi.
FİKRET ORMAN'A KUTLAMA
Öte yandan bordo-mavili kulüp, tekrar Beşiktaş Kulübü başkanı seçilen Fikret Orman'ı da resmi internet sitesinden kutladı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaş Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Fikret Orman'ı kutlar, görevinde başarılar dileriz" denildi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...