İETT'den CHP'ye 'Kazlıçeşme' cevabı

İETT'den CHP'ye 'Kazlıçeşme' cevabı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, "Kazlıceşme'deki miting alanına yolcu taşıyan otobüsler ve 3 şehir hatları vapuru, bedeli mukabilinde Ak Parti tarafından kiralandı' açıklamasını yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya ve internet sitelerinde İETT otobüsleri ve şehir hatları vapurlarının Kazlıçeşme'ye yolcu taşıması ile ilgili asılsız haberler yayıldığını bildirdi. nbsp;İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, İstanbul'daki toplu taşıma araçlarında bugün (sınav dışında) herhangi bir ücretsiz taşıma söz konusu olmadığı belirtilerek, "Kazlıceşme'deki miting alanına yolcu taşıyan otobüsler, miting için bedeli mukabilinde Ak Parti tarafından İETT'den ve 3 şehir hatları vapuru da yine bedeli mukabilinde şehir hatlarından kiralandı. Bedelsiz tahsis söz konusu değil. Sosyal medya ve internet sitelerinde İETT otobüsleri ve şehir hatları vapurlarının Kazlıçeşme'ye yolcu taşıması ile ilgili asılsız haberler yayılıyor" denildi. Açıklamada, "İBB iştiraki İSTON AŞ personelinin mitinge katılması için imzalı belge imzalattığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir personele mitinge katılması yönünde talimat verilmedi ve duyuru yapılmadı" ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...