Ünlü futbolcu da AK Parti mitinginde

/ Kaynak: İHA
Ünlü futbolcu da AK Parti mitinginde

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hakan Ünsal, 'Bende destek vermek amaçlı en azından kendi safımı belli etmek amaçlı buraya geldim. Bende bu insanlardan bir tanesiyim' dedi.

AK Parti tarafından ikincisi düzenlenen Milli İradeye Saygı Mitingi,Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılıyor. Yüzbinlerce vatandaşın akın ettiği mitinge katılan eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal, "Bende destek vermek amaçlı en azından kendi safımı belli etmek amaçlı buraya geldim. Bende bu insanlardan bir tanesiyim" dedi. nbsp;AK Parti'nin İstanbul'da düzenlediği Milli İradeye Saygı mitingi, yüzbinlerce kişiyi buluşturdu. Mitinge katılanlar Başbakan Erdoğan'a destek vermek için Kazlıçeşme'ye geldiklerini belirterek Gezi Parkı eylemlerine tepki gösterdi. Mitinge gelenler arasında eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal da görüldü. Hayatında ilk defa mitinge katıldığını ifade eden Ünsal, "Nasıl olacağı ile ilgili gelen sayısını tahmin edemeyeceğim insanları görüyoruz. Bu sadece AK Parti'nin sadece Başbakan'ın meselesi değil. Onun ötesinde çok farklı şeylere insanların cevap verdiği bir miting olacak. Bende destek vermek amaçlı en azından kendi safımı belli etmek amaçlı buraya geldim. Bende bu insanlardan bir tanesiyim. Gelen herkese bakıyorum. Herkes çok farklı kesimlerden farklı farklı düşüncelerden gözüküyor. Hepimiz AK Parti'nin sloganı gibi biriz. Düşüncesini ortaya koyan insanlar herkes çok mutlu. Herkesin inandığı tek bir şey var. Herkes milletine ülkesine ve verdiği oya sahip çıkıyor" dedi.
Öte yandan mitinge gelen vatandaşlar "Gezi Parkı" olaylarına tepki gösterdi. Bir vatandaş, "Allah'tan korksunlar. İşi karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Böyle Türkiye'yi hiç dünya görmemiş. Allah başımızdan eksik etmesin. Böyle tatlı adamı Türkiye görmemiş" dedi.
BU İNSANLAR ONLARA GEREKEN SESİ VERİYOR
Kağıthane'den mitinge geldiğini ifade eden bir kadın, "Bu insanlar onlara gereken sesi veriyor bence hiçbir şey söylemeye gerek yok. Bu ülkeyi hak eden bir başbakan var ve her zaman arkasındayız" diye konuştu.
Bir başka vatandaş ise çok güzel bir ortam olduğunu belirterek, "Dünyanın oyununu bozmaya geldik. Bunu Kılıçdaroğlu duysun diğer partiler duysun büyük halk burada. Gerçek halk burada" şeklinde konuştu.
İlk defa mitinge geldiğini belirten bir vatandaş, "Türkiye'nin en mutlu günü bugün. İlk defa mitinge geliyorum, Allah Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...