Cardozo Fenerbahçe'nin çılgın teklifini reddetti

Cardozo Fenerbahçe'nin çılgın teklifini reddetti

SPOR Haberleri

Benfica'nın golcüsü Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe'ye gitmeyeceği yolunda. Paraguaylı golcünün sarı-lacivertlilerden gelen çılgın bir teklifi reddettiği iddia edildi.

Portekiz'deki haberler Benfica'nın golcüsü Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe'ye gitmeyeceği yolunda. Paraguaylı golcünün sarı-lacivertlilerden gelen çılgın bir teklifi reddettiği iddia edildi. nbsp;Fenerbahçe ile Benfica'nın golcüsü Oscar Cardozo arasındaki transfer gelişmeleri sıcaklığını koruyor. Portekiz basınındaki haberlerde Paraguaylı için 12 milyon Euro teklif edecen Fenerbahçe'den Benfica'nın 15 milyon istediği yinelenirken, yıldız ismi Türkiye'ye gitmek istemediği ve transferde araya giren Napoli'nin, Cardozo'nun aklını çeldiği söylendi.Cardozo'nun menajeri Pedro Alvade'nin, Benfica'nın başkanı Luis Filipe Vieira ile yaptığı görüşmede Fenerbahçe'nin teklifi masaya yatırıldı. Menajer ise Portekiz basınında çıkan açıklamasında, Cardozo'nun Fenerbahçe'ye gitmeyeceğini söyledi:
"Fenerbahçe'nin Cardozo'yu istediği doğru. Piyasası olan bir oyuncu, ama Fenerbahçe'ye gitmektense Benfica'da kalmaya daha yakın."
ÇILGIN TEKLİF
Öte yandan sarı-lacivertlilerin, yıldız golcüyü kadrosuna katmak için inanılmaz bir teklif yaptığı iddia edildi. Paraguaylı golcüye yıllık 2.8 milyon net para teklif eden Fenerbahçe, eşi ve kendisine verilmek üzere 1 milyon Euro tutarında 2 lüks araba ve ev vaadinde bulundu.
Napoli'nin Cardozo için resmi girişimlere başlamak için yıldız santrforu Edinson Cavani'nin durumunun netleşmesini beklediği ifade edildi. (SPORX)




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...