Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haluk Ulusoy resmen açıkladı, 'Evet, adayım'

Haluk Ulusoy resmen açıkladı, 'Evet, adayım'

SPOR Haberleri

Haluk Ulusoy, mevcut TFF Yönetiminin seçimli olağan genel kurul kararı alması durumunda başkan adayı olacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda 9 yıl başkanlık görevini yürütüren Haluk Ulusoy, mevcut TFF Yönetiminin seçimli olağan genel kurul kararı alması durumunda başkan adayı olacağını açıkladı. nbsp;Türkiye Futbol Federasyonu'nda 9 yıl başkanlık görevini yürütüren Haluk Ulusoy, mevcut TFF Yönetiminin seçimli olağan genel kurul kararı alması durumunda başkan adayı olacağını açıkladı. TFF Başkanlığının hakkıyla yapılması gerektiğini ifade eden Ulusoy, Fanatik Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. İşte Ulusoy'un 'adayım' açıklamasını yaptığı o pasaj; nbsp;"Ailemle, işimle doslarımla rabbim güzel bir hayat nasip etti. Şükürler olsun derdim yok. Beni üzen şey 38 yıldır içerisinde bulunduğum, 16 yılını geçirdiğim, 9 yıl başkanlık yaptığım Türk futbolunun tahammül edemediğim düşüşü. Herkese soruyorum, elini vicdanına koysun ve cevabı versin. Biz iyiyiz diyorlarda benim verecek söyleyecek bir şeyim yok. Ben kimseden makam ve koltuk talebinde bulunmuyorum. Yaptığım hizmetlerde bu milletin hafızasında. Sadece sorumluluk sahiplerini göreve çağırmak için konuşuyorum. Memnun değiliz derlerse net bir şekilde konuşuyorum, eğer seçimli genel kurul kararı alınırsa net söylüyorum; adayım. O şerefli görevin de hakkının vermesini geçmiş 9 yılda yaptığım gibi bilirim. Federasyon başkanına ve yönetimine buradan bir kez daha sesleniyorum; Hayatta size inananları kandırabilirsiniz ama kandıramadıklarınızı bir daha asla kendinize inandıramazsınız."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...