Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlüleri buluşturan açılış

Düzenleyen:
Ünlüleri buluşturan açılış

MAGAZİN Haberleri

Astra Group bünyesindeki Esteticium Bahçeşehir, ünlülerin katılımı ile görkemli bir törenle açıldı.

Ocak ayında hizmete başlayan Esteticium, Bahçeşehir’deki merkezinin açılışını önceki gün yaptı. Esteticium’un Bahçeşehir’deki mimari tasarımıyla öne çıkan merkezinde yapılan açılışa Ece Erken, Metin Şentürk, Hakan Akkaya, Sema Öztürk, Hidayet Türkoğlu, Fatmagül Fakı ve Ömer Onan gibi ünlü isimler katıldı.
 
TÜRKİYE’DEKİ İLK VE TEK FACELIFT UYGULAYICISI; ESTETICIUM

Esteticium, Kim Kardashian, Gisele Bündchen, Bar Refaeli gibi ünlülerin gençlik formülü Vampire FaceLift’i de Türkiye’de uygulayan ilk ve tek merkez olarak dikkat çekiyor. Dr. Sherif Wakil gibi dünyaca ünlü doktorların eğitimlerine ev sahipliği yapan Esteticium, kısa sürede büyük başarılara imza attı.
 
Açılış konuşmasını yapan Astra Group Sağlık’tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ömer Özgür Atay ise; Esteticium’un Latince ‘Estetik Merkezi’ anlamına geldiğini söyleyerek başladığı konuşmasında Bahçeşehir’deki merkezlerinin mimari tasarımında altın oran kullandıklarından bahsetti. Esteticium’da sadece Türkiye’deki değil dünyadaki yenilik ve teknolojik uygulamaları baz alarak hareket ettiklerini söyleyen Ömer Özgür Atay, ilk şubelerini Bahçeşehir’de açtıklarını ve Türkiye’de en az 10 merkez daha açmayı hedeflediklerini dile getirdi. Şu anda 22 ülkede 40 farklı temsilcilerinin olduğunu da vurgulayan Ömer Özgür Atay, yeni merkezlerinin herkese uğur getirmesini temenni etti.
 
Astra Group Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tütüncü, uluslararası platformda inşaat, enerji, medya, turizm, güvenlik ve sağlık sektörleri başta olmak üzere pek çok sektörde faaliyet gösteren şirket ve iştirakleri ile yatırım yaptığı her sektöre değer ve inovasyon katmayı hedefleyerek, 2023 yılında Türkiye’deki ilk 50 firma arasında yer almayı vizyon olarak belirlediklerini söyleyerek Astra group’un hedeflerini gösterdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...