Atıktan enerji üretim vinçleri

Düzenleyen:
Atıktan enerji üretim vinçleri

Ekonomi Haberleri

Konecranes, Türkiye'deki atıktan-enerjiye (WTE) ve biokütle uygulamaları için özel olarak tasarlanmış kaldırma ve malzeme elleçleme teknolojilerini piyasaya sunuyor.

Atıktan-Enerji üretimi, kentsel atıkların yakılması ile ortaya çıkan ve genellikle elektrik ve buhar formundaki enerji oluşturur. Bu vinçler, modern atık yakma tesislerinde atıkların taşınmasından, yakılması için ayrıştırılana kadar önemli bir rol oynar. Vinçler durduğu takdirde süreç kesintiye uğrar ve üretim durur. Bu sebeple kaldırma ekipmanlarının en uygun emniyet ve güvenilirlik düzeyine ulaşması için kaldırma ihtiyaçlarının belirlenmesi gerekir. Gezer köprülü vinç üretiminde ve servis hizmetinde bir sektör lideri olarak Konecranes, WTE endüstrisi vinçleri konusunda geniş çaplı bir deneyime sahiptir. Konecranes, biokütle, cüruf, çamur ve atık işleme uygulamaları için özel olarak tasarlanmış geniş ürün gamına sahip vinçler ve teknolojiler sunuyor. Bugüne kadar Konecranes, 428 tanesi dünya çapındaki yenilenebilir enerji fabrikalarına olmak üzere, WTE endüstrisine toplam 668 adet vinç teslim etmiştir ve bunların çoğu tam otomasyonlu olarak çalışma kapasitesine sahiptir. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...