Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor Teknik Direktörü Topçu: İstikrarlı bir takım haline geleceğiz

Düzenleyen:
Bursaspor Teknik Direktörü Topçu: İstikrarlı bir takım haline geleceğiz

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Topçu, "Bu karşılaşmayı kazanarak deplasmanda uzun süre kazanamama serimizi bozacağız." dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Spor Toto Süper Lig'de 2 Nisan Pazar akşamı deplasmanda yapacakları Atiker Konyaspor maçıyla ilgili, ''Bu karşılaşmayı kazanarak deplasmanda uzun süre kazanamama serimizi bozacağız, ondan sonra da istikrarlı bir takım haline geleceğiz.'' dedi. 

Topçu, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın takım üzerinde olumlu etki yaptığını söyledi.

Milli takımlara giden oyuncularıyla gurur duyduklarını ifade eden Topçu, ''Burada kalan futbolcularla güzel bir antrenman programı oldu. Hem fiziksel hem de taktiksel anlamda iyi antrenmanlar yaptığımızı düşünüyorum. Hafta sonu 21 Yaş Altı takımı ile güzel bir hazırlık karşılaşması oynadık. Konyaspor maçına iyi hazırlandık." diye konuştu.

''Konyaspor mücadelesi bizim için çok önemli''

Ligde pazar akşamı iyi bir takımla oynayacaklarına dikkati çeken Topçu, şöyle devam etti:

''İçeride kaybettiğimiz puanları dışarıda telafi etmek zorundayız. Biz de bunun bilincindeyiz. İstikrar yakalamak adına Konyaspor mücadelesi bizim için çok önemli. Bu karşılaşmayı kazanarak deplasmanda uzun süre kazanamama serimizi bozacağız, ondan sonra da istikrarlı bir takım haline geleceğiz."

Ozan Can Körkçü'nün transferi 

Ara transfer döneminde gelen Onur Atasayar'ın takıma katkısının görüldüğünü ifade eden Topçu, sözlerini şöyle tamamladı:

''Hem kısa vadede takımımıza katkı sağlayacak oyunculara bakıyoruz, hem de uzun vadede Bursaspor'un geleceğini teminat altına almak için gençlere yatırım yapmak zorundayız. Ozan Can Körkçü de bunlardan bir tanesi. Birçok kulübün listesinde yer alıyordu. Tercihi için biz ailesiyle de görüştük. Hem tesisleri hem Bursaspor'u kendisine tanıttık. O da seçimini bizden yana kullandı. Gelişimini tamamladığında hem Bursaspor'a hem Türk futboluna katkı sağlayacağı kanaatindeyim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...