Aslan’a baskın

Düzenleyen:
Aslan’a baskın

SPOR Haberleri

İspanyol rakibine 33 sayı farkla mağlup olan sarı-kırmızılılar, THY Euroleague’deki son iç saha maçında taraftarını üzdü

THY Euroleague’de bu sezon hayal kırıklığı yaşatan ve iddiası kalmayan Galatasaray Odeabank iç sahadaki son maçında Baskonia’ya farklı kaybetti: 103-80. Bu sonuçla Galatasaray 19. yenilgisini alırken, Baskonia galibiyet sayısını 17’ye yükseltti. Ergin Ataman’ın tribünlerden kendisine gelen tepkiler üzerine soyunma odasına gitmesiyle karşılaşma gergin başladı. Televizyon molasına 5 sayı farkla önde giren Baskonia iyi oyununu devam ettirdi ve ilk çeyreği 27-21 üstün geçti. İspanyol takımı karşısında kötü hücum eden Galatasaray kolay sayılara da müsade edince THY Euroleague’de eşine çok nadir rastlanan farklı bir ilk yarı skoru ortaya çıktı: 60-44.
Baskonia aldı götürdü
Üçüncü periyoda Galatasaray 6-0’lık seriyle başladı ve ilk bir buçuk dakika içinde farkı 10’a indirdi: 60-50. Ancak Baskonia yüksek yüzdeyle hücum etmeye devam etti ve son son çeyreğe girilirken temsilcimiz 80-66 gerideydi. Final bölümünün başlarında Baskonia 6-0’lık seri yakalayınca Galatasaray’ın gardı düştü. İlk iki dakikanın ardından fark 18’e çıktı: 86-68.  Bu dakikanın ardından Baskonia oyunun kontrolünü tamamen eline aldı ve son beş dakikaya 95-71 önde girdi. Geri kalan bölümde Galatasaray maça geri dönemedi ve Baskonia sahadan farklı galip ayrıldı: 103-80.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...