Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş 3 yıldızı çağırdı

Düzenleyen:
Beşiktaş 3 yıldızı çağırdı

SPOR Haberleri

Şenol Güneş’in önerisi üzerine harekete geçen yönetim, sezon sonunu beklemeden Oğuzhan, Necip ve Marcelo ile yeniden anlaşacak

Hem şampiyonluğa hem de UEFA Avrupa Ligi’nde finale doğru yol alan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş önceki gün basın toplantısı düzenlemişti. Oradaki açıklamalarından birisi de mukavelesi bitecek olan oyuncularla anlaşma yapılması gerektiği yolundaki sözleriydi. Yönetim mesajı almış. 2018’de mukavelesi sona erecek olan Necip Uysal, Marcelo Guedes ve Oğuzhan Özyakup takımda kalması ve uzun vadeli plan yapılması istenen oyuncular. Siyah-beyazlılar mayıs sonunu beklemeden futbolcuyla görüşme yapıp mukaveleleri uzatmak ve kafaları rahatlatmak istiyor.
Herkes mutlu ve kalıcı
Kara Kartal, Marcelo ve Oğuzhan’ı sakatlık ve cezalı olmadığı sürece 11’in değişmezi olarak görürken Necip Uysal da joker özellikli yedek kuvvetti. Üç oyuncu da Beşiktaş’ta mutlu ve uzun yıllar hizmet etmeyi düşünen oyuncular. Her ne kadar Oğuzhan’ın adı İtalyan ekibi Roma başta olmak üzere bazı Premier Lig takımları ile anılsa da Şenol Güneş Ozzy’nin tutulması gerektiği görüşünde. Marcelo da Hannover’den günü kurtarmak adına kiralık alınan ancak çok iyi bir yarım sezon geçirmesinin ardından bonservisiyle kadroda dahil edilen değerlerden. Yönetimin de oyuncuların da önümüzdeki günlerde yapılacak zirveden anlaşarak çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...