Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boyner'den 'ÇIK' ilanına açıklama

Boyner'den 'ÇIK' ilanına açıklama

GÜNDEM Haberleri

Boyner Holding, Gezi protestolarıyla yeniden gündeme gelen 'Çık' ilanıyla ilgili açıklama yaptı.

Boyner Holding'in sosyal medyada dolaşan 'ÇIK' başlıklı ilanına açıklama geldi. Boyner Holding'den yapılan yazılı açıklamada, ilanın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yayımlanmış olduğu vurgusu yapıldı. İlanın tüm ulusal gazetelerde yayımlanmış olduğu belirtilerek, "Kadın-erkek eşitliğine' dikkat çeken ilanımızdır" denildi. Açıklamanın tam metni şöyle: "Bazı internet sitelerinin bugün yayınladığı ve sosyal medyada dolaşan "ÇIK" ilanı, konu edinilenin aksine 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm ulusal gazetelerde yayımlanmış "kadın-erkek eşitliği"ne dikkat çeken ilanımızdır. O günden bu güne de web sitelerimizde bu ilan yayındadır. Boyner Grubu şirketleri istihdamda kadın-erkek eşitliğini sağlama konusunda örnek çalışmalarını her sene 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilanlarıyla toplumsal farkındalık oluşturarak da desteklemektedir. Sözü edilen ilan, geleneksel olarak 3 yıldır verdiğimiz ilanların sonuncusudur. 2012 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen "İşyerinde Fırsat Eşitliği" Büyük ödülü'nü alan Boyner Grubu, geçen yılın sonundan bu yana da çalışma hayatında kadınlara daha fazla yer açılmasını, koşulların iyileştirilmesini sağlamak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın himayesinde oluşturulan İş'te Eşitlik Platformu'nun da aktif bir üyesidir. Bu şekilde, medya, STK'lar ve kamu kurumları işbirlikleri ile "kadın-erkek eşitliğinin sağlanması" ile ilgili çalışmalarımız ve desteklerimiz devam edecektir."
Gezi Parkı eylemlerinin ilk günlerinde Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş olarak Gezi Parkı projesinde yer almayacaklarını duyuran şirket, sonrasında Cem Boyner'in 'Ne sağcıyım ne solcu, çapulcuyum çapulcu' pankartı taşıdığı fotoğrafla gündeme gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...