Minibüs otomobili biçti 4 ölü, 2 yaralı

/ Kaynak: CHA
Minibüs otomobili biçti 4 ölü, 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Nevşehir'de bir otomobilin orta refüjden geçerek karşı şeritten gelen bir minibüs ve bir otomobile çarpmasıyla meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Nevşehir'de bir otomobilin orta refüjden geçerek karşı şeritten gelen bir minibüs ve bir otomobile çarpmasıyla meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. nbsp;Mersin'den Nevşehir'e gelen Mustafa Cihan (34) yönetimindeki 33 V 2875 plakalı otomobil, Nevşehir-Niğde karayolu Kaymaklı beldesi çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve orta refüjü geçerek karşı şeride geçti. Takla atarak karşı şeride geçen otomobil, burada Nevşehir'den Niğde istikametine gitmekte olan 50 AK 092 plakalı Aydın Aktepe yönetimindeki otomobile çarptı. Kaza yapan 2 otomobile çarpmamak için direksiyonu sağa kıran Niğde'den Nevşehir yönüne giden 50 DT 316 plakalı Zeki Sayın'ın yönetimindeki minibüs ise şarampole yuvarlandı. nbsp;Kazada takla atan otomobilin sürücüsü Mahmut Cihan (34) ile otomobilde bulunan Rahna Cihan (66), Zehra Cihan (27) ve Rahime Ceren Cihan (6) hayatını kaybederken yine aynı otomobilde bulunan Ayşe Cihan (22) ve Ümmü Demir (36) yaralandı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...