Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray yönetimi Ataman'a sahip çıktı

Galatasaray yönetimi Ataman'a sahip çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, Ergin Ataman aleyhine küfürlü tezahüratlar yapan ve efsane koça sahip çıkan kişilere saldıranlara tepki verdi

Galatasaray'ın Baskonia Basket ile oynadığı Avrupa Ligi maçında çıkan tribün olayları yönetimi harekete geçirdi. Küfürlü tezahüratlarla koç Ergin Ataman'ın sahayı bir süre terk etmesine neden olunması ve ona destek veren bazı bireysel taraftarlara fiziki saldırıda bulunulması üzerine sarı-kırmızılı yönetim, resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Yaşananları, kendine Galatasaraylı diyen hiç kimsenin kabul edebilmesi asla ve asla mümkün değildir. Başantrenörümüz Ergin Ataman, gerek kariyerinde elde ettiği başarılar, gerek Galatasaraylılığı ile bu camianın sembol isimlerindendir. Bu gerçeği yok sayıp değerli koçumuza, Galatasaray'ı Galatasaray yapan tüm değerlere en ağır hakaretleri savuranların, kendilerini protesto eden aklıselim Galatasaray taraftarına saldıranların bu tribünlerde yeri yoktur" ifadelerine yer verildi.

BU TEKME CEZASIZ KALMAYACAK
Ergin Ataman'la ters düşen taraftar grubuna mensup olduğu düşünülen ve özellikle sosyal medyada yoğun tepki çeken taraftarla ilgili de Galatasaray Kulübü harekete geçmeye hazırlanıyor. Kulüp, yaşlı bir Galatasaray taraftarına uçarak tekme attığı görülen kişiyi belirleyip dava açma kararı aldı. Yönetim, bu kişinin ömür boyu Galatasaray maçlarına girmesini istemiyor.

Galatasaray yönetimi Ataman'a sahip çıktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...