Erdoğan'a iki sürpriz ziyaretçi

/ Kaynak: İHA
Erdoğan'a iki sürpriz ziyaretçi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Erdoğan, yarın Filistin Başbakanı İsmail Haniye ile Hamas Lideri Halid Meşal'i kabul edecek. Görüşmede ise Başbakan Erdoğan'ın Gazze'ye yapacağı ziyaretin masaya yatırılması bekleniyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Filistin Başbakanı İsmail Haniye ile Hamas Lideri Halid Meşal'i kabul edecek. Görüşmede ise Başbakan Erdoğan'ın Gazze'ye yapacağı ziyaretin masaya yatırılması bekleniyor. nbsp;Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan yarın iki sürpriz isimle görüşecek. Sabah saat 11.30'da AK Parti Grubu'nda konuşacak olan Başbakan Erdoğan, öğlen saat 14.00'te ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının "Aile Olmak Projesi"nin tanıtım toplantısına katılacak. Başbakan Erdoğan saat 16.30'da ise Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev ile Resmi Konut'ta bir araya gelecek. nbsp;Başbakan Erdoğan yoğun bir günün ardından ise akşam saatlerinde saat 18.00'de Filistin Başbakanı İsmail Haniye ile Hamas Lideri Halid Meşal'i Başbakanlık Resmi Konutu'nda kabul edecek. İsmail Haniye ve Halid Meşal'in Türkiye ziyaretiyle birlikte Başbakan Erdoğan'ın gündeminin de yeniden Ortadoğu'ya kayması bekleniyor. nbsp;Toplantıda ele alınması beklenen en öncelikli konunun Başbakan Erdoğan'ın Gazze'ye yapacağı ziyaret olduğu tahmin ediliyor. Başbakan Erdoğan'ın Gazze'yi ne zaman ziyaret edeceği tam olarak netleşmezken, yarın ki görüşmede bu ziyaretin de artık netleştirilmesi ve detayların masaya yatırılması bekleniyor.
Başbakan Erdoğan daha önce yaptığı konuşmalarında Hamas ve El-Fetih'in artık birleşmesi ve beraber hareket etmesi gerektiğini ifade etmişti. Yarın gerçekleşecek olan görüşmede ayrıca Hamas ve El-Fetih arasındaki son durum hakkında da Başbakan Erdoğan'a bilgi verilmesi bekleniyor.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...