Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aydın'da 1 hektarlık orman kül oldu

/ Kaynak: AA
Aydın'da 1 hektarlık orman kül oldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Aydın'ın merkeze bağlı Umurlu beldesi Emirdoğan köyünün dağlık bölgesinde çıkan yangında 1 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

Aydın'ın merkeze bağlı Umurlu beldesi Emirdoğan köyünün nbsp;dağlık bölgesinde çıkan yangında 1 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. nbsp;Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nbsp;nedenle çıkan yangına Aydın Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 45 işçi ve nbsp;köylü vatandaşlarla karadan, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de 1 söndürme nbsp;uçağı ile havadan müdahale etti. nbsp;Arazinin çok dik olması nedeniyle arazözler olay yerine ulaşamazken, nbsp;ekiplerin çalışması sonucu söndürülen yangında 1 hektarlık alanın zarar gördüğü, nbsp;bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi. nbsp;Yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlatıldı.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...