Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Efes yıkıldı

Düzenleyen:
Efes yıkıldı

SPOR Haberleri

Euroleague fatihi lacivert-beyazlılar ligde 10 maç sonra mağlubiyet yaşadı

Anadolu Efes Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 24. hafta karşılaşmasında evinde misafir ettiği Gaziantep Basketbol’a 96-84 yenildi. Üçüncü çeyrekte 17 sayı geriye düştüğü karşılaşmaya oldukça kötü başlayan Anadolu Efes, Gazianep’in 11-21 ile 10 sayı farkla öne geçtiği ilk çeyreği etkili bir geri dönüş yaparak 25-24 önde tamamladı. İlk çeyrekteki konsantrasyon problemi ikinci periyotta da devam eden ve savunmada büyük sorun yaşayan Perasovic’in öğrencileri, Jerry Davon Jefferson’u durdurmakta zorlanınca ilk yarı 56-49’luk Gaziantep üstünlüğüyle sona erdi. 
G.Antep play-off aşkına
İkinci yarıda Heurtel’in sazı eline almasıyla hücumda doğru tercihler yapan Efes, son çeyreğe girilirken farkı 4 sayıya kadar indirdi: 72-76. Son çeyrekte iki takım da faul hakkını erken doldurunca sık sık serbest atış imkanı bulan Gaziantep Basketbol, kolay sayı fırsatlarını geri çevirmedi ve salondan 96-84’lük galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından bu sezon evinde ilk defa yenilen Anadolu Efes üçüncü mağlubiyetini alırken, play-off mücadelesi veren Gaziantep Basketbol 12. galibiyetine ulaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...