Rusya St. Petesburg'daki metro saldırılarının şüphelisi belirlendi

Düzenleyen:
Rusya St. Petesburg'daki metro saldırılarının şüphelisi belirlendi

DÜNYA Haberleri

Rus yetkililer, St. Petersburg kenti metrosunda gerçekleşen ve 10 kişinin öldüğü 37 kişinin yaralandığı bombalı saldırıların faili olduğu düşünülen bir şüphelinin fotoğraflarını yayınladı.

Rusya'nın en büyük kentlerinden St. Petersburg'un mavi metro hattında biri Sennaya Ploşad istasyonunda, diğeriyse Tehnologiçeskaya Institu istasyonunda olmak üzere çifte bombalı saldırı düzenlendi.

10 ÖLÜ 37 YARALI

Saldırılarda Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre 10 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi de yaralandı. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu bildirildi.
Öte yandan Ploşad Vostaniya istasyonunda da patlamamış bir bomba bulundu. Bomba, güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildi.

Rusya St. Petesburg'daki metro saldırılarının şüphelisi belirlendi
 
ŞÜPHELİYE AİT FOTOĞRAFLAR YAYINLANDI

Saldırıların ardından Rus yetkililer, katliamdan sorumlu olduğuna inandıkları bir kişinin fotoğraflarını Rusya genelinde metro istasyonlarında yayınladı.
Yayınlanan fotoğrafta şüphelinin 40-50 yaşlarında, sakallı ve başında şapka bulunan uzun boylu bir erkek olduğu görülüyor.
Rus yetkililer, şüphelinin kimliğiyle ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...