Anne ve çocuğa polis aracı çarptı

/ Kaynak: İHA
Anne ve çocuğa polis aracı çarptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Giresun da polis aracı yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte olan anne ve çocuğuna çarptı. Yaralıların hayati tehlikesi devam ediyor.

nbsp;Giresun da bu gece meydana gelen kazada polis aracı yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte olan anne ve çocuğuna çarptı.Ambulansla hastaneye kaldırılan anne ve çocuğunun hayati tehlikeleri bulunduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre kaza bu gece saat 23:45 sıralarında Atatürk Bulvarı Haci siyam mahallesi şehir içi geçiş yolunda meydana geldi.Yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte olan anne B.G.(26) ile 3 yaşında ki oğlu M.G'ye polis aracı çarptı.Polis aracının çarpmasının ardından H.K.(35)yönetiminde ki 28 d 0039 dolmuş ta anne ve oğluna çarptı.Ambulansla Giresun Devlet Hastanesine kaldırılan anne ve oğlunun hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.3 yaşında ki M.G'nin kafasına aldığı darbe sonucunda iç kanama riski olduğundan hayati tehlikesi bulunduğu, anne B.G'nin de vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve kafasında oluşan çatlaktan dolayı hayati tehlikesinin olduğu bildirildi. Kazanın nasıl meydana geldiği ve polis aracını kullanan memurun ismi hakkında bilgi verilmezken kaza sonrası yaklaşık 45 dakika trafiğe kapatılan şehir içi yolu olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...